ShippingWatch

Ørsteds topchef vil ikke lege med på rige olieselskabers præmisser

De store oliemajors indtog på markedet for havvind har udfordret Ørsted, men den adm. direktør fastholder, at det danske selskab skal vinde ved hjælp af evner og ikke bukke under for en priskrig.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Ørsteds nye koncernchef, Mads Nipper, ser oliegiganter med dybe lommer og en glubende appetit på havvind som en af de store udfordringer for det danske energiselskab.

Det fremgår af et interview med topchefen, skriver dagbladet Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs