ShippingWatch

Endnu et uheld rammer Seadrill-rig to uger efter påbud om at forbedre sikkerheden

Knap to uger efter, at boreselskabet Seadrill har fået påbud om at forbedre sikkerheden, er der sket endnu et uheld på en af selskabets borerigge, skriver Energi24. "Det er slet ikke godt," lyder det fra norsk tilsyn.

Foto: PR/Seadrill

Seadrills borerig West Mira, som kontrolleres af John Fredriksen, har været ude for et uheld, der opfattes som et "alvorligt brud på reglerne" ifølge det norske Petroleumstilsynet.

Ifølge Energi24 er et såkaldt "juletræ" - et sæt med rør og ventiler, som monteres på brøndhovedet for at kontrollere strømmen af hydrocarboner - faldet til havbunden, da en ledning blev kappet under selve sænkeoperationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs