ShippingWatch

Endnu et uheld rammer Seadrill-rig to uger efter påbud om at forbedre sikkerheden

Knap to uger efter, at boreselskabet Seadrill har fået påbud om at forbedre sikkerheden, er der sket endnu et uheld på en af selskabets borerigge, skriver Energi24. "Det er slet ikke godt," lyder det fra norsk tilsyn.

Foto: PR/Seadrill

Seadrills borerig West Mira, som kontrolleres af John Fredriksen, har været ude for et uheld, der opfattes som et "alvorligt brud på reglerne" ifølge det norske Petroleumstilsynet.

Ifølge Energi24 er et såkaldt "juletræ" - et sæt med rør og ventiler, som monteres på brøndhovedet for at kontrollere strømmen af hydrocarboner - faldet til havbunden, da en ledning blev kappet under selve sænkeoperationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs