ShippingWatch

Norsk tilsyn ser mange sikkerhedsbrud hos olieselskaber

Det norske Petroleumstilsynet har indledt historisk mange granskninger af sikkerheden i offshore olie- og gasselskaber, skriver E24. Boreselskabet Seadrill har netop fået et påbud om at forbedre sikkerheden.

Foto: Seadrill

Det norske Petroluemstilsynet, der fører tilsyn med sikkerheden i den norske offshoreindustri inden for olie og gas, har i 2020 set historisk mange mulige sikkerhedsbrud i selskaberne, skriver mediet E24.

I oktober 2020 havde tilsynet indledt 12 granskninger af alvorlige sikkerhedshændelser i offshore-industrien, og det var  et historisk højt niveau. Tilsynschef Anne Myhrvold kaldte udviklingen både urovækkende og bekymrende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs