ShippingWatch

Maersk Drilling lander nye kontakter

Boreselskabet Maersk Drilling har fået to nye aftaler. Den ene er en kontrakt i den hollandske del af Nordsøen, mens den anden er en treårig aftale med rederiet Erria.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling har mandag indgået to nye aftaler.

Den ene er en kontakt på jack-up-riggen Maersk Resolute, som skal foretage noget boringsarbejde for Petrogas E&P Netherlands i et felt i den hollandske del af Nordsøen.

Kontrakten, som ventes at starte i april med en estimeret løbetid på 45 dage, har en værdi på omkring 4,5 mio. dollar, fremgår det af en meddelelse fra Maersk Drilling mandag morgen.

Samtidig har rederiet Erria også tegnet en tre-årig kontakt med Maersk Drilling. Den dækker over "marine warranty survey-opgaver" i forbindelse med flytning af Drillings borerigge, skriver Erria i en børsmeddelelse.

"I den anledning har selskabet etableret divisionen ”Erria Risk Engineering”, som agerer i de opgaver, hvortil selskabet udpeges som marine warranty surveyor, det vil sige forsikringsrepræsentant, på vegne af Maersk Drilling og Maersk Drillings ledende assurandører," skriver Erria.

Bundpriser får norske investorer til at indlede sats i drilling 

Valaris får godkendt redningsplan 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs