ShippingWatch

Shells olie- og gasforretning skal vokse 20 pct. de næste fem år

Olie- og gasforretningen skal øges med over 20 pct. de kommende fem år, afslører selskabet i forbindelse med en strategidag, der løfter sløret for selskabets planer for vedvarende energi. Investeringer i bl.a. LNG driver væksten.

Shells topchef, Ben van Beurden, tror ikke, at det vil være den rette strategi for selskabet at fremlægge konkrete mål for VE-udbygning. | Foto: Sergio Moraes/Reuters/Ritzau Scanpix

Shells årlige strategidag har i 2021 været en af de mere imødesete. For efter at olieselskabet sidste år meldte ud, at selskabet skal være netto-nuludledende i 2050 og dermed satte gang i en større omstrukturering, har der manglet svar på, hvordan målet skal opnås.

Torsdag formiddag kom de første konkrete bud i forbindelse med strategidagen. Men der mangler stadig svar, vil kritikere hævde – f.eks. forhold til finansiering og investeringer i vedvarende energi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs