ShippingWatch

Medie: USTC-koncernen arbejder på opkøb af handelshus

Oliemilliardæren Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern kan muligvis være på vej med et opkøb af et selskab inden for biomasse, skriver Inside Business.

Foto: PR / USTC

Den fynske oliemilliardær Torben Østergaard-Nielsen og USTC-koncernen kan være på vej med et opkøb af virksomheden CM Biomass Partners, som hører under Copenhagen Merchants, skriver Inside Business på baggrund af flere kilder med kendskab til processen.

USTC har gennem en længere periode været på jagt efter nye forretninger for at skabe modvægt til koncernens bunkerforretning med bistand fra eksterne konsulenter.

Tilbage i efteråret lagde Torben Østergaard-Nielsen over for ShippingWatch heller ikke skjul på, at koncernen var på udkig efter nye ben til koncernen.

"Vi er i et opkøbs-mode, og derfor er det vigtigt for os at sende de signaler," sagde Torben Østergaard-Nielsen til ShippingWatch.

Ifølge Inside Business har Copenhagen Merchants, der primært beskæftiger sig med handel inden for en række områder herunder biomasse, for nylig hyret revisionshuset PwC til at undersøge markedet for en mulig strategisk medejer til et selskab under Copenhagen Merchants.

Østergaard-Nielsens tankrederi er på opkøbsjagt i 2021

USTC-arving tager første skridt for at tilpasse organisation

Torben Østergaard-Nielsen jagter nye guldæg som modvægt til olieforretningen

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM overtager 50 pct. af spansk terminal

CMA CGM udvider i Middelhavsregionen med købet af 50 pct. minus én aktie af den spanske containerterminal TTIA i Algeciras. Det beskrives som en strategisk investering, hvor beløbet dog ikke er oplyst.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs