ShippingWatch

Prosafes danske topchef er optimistisk om 2021 efter minus på knap 1 mia. dollar

På fem år har Prosafe tabt over 2 mia. dollar, og offshoreselskabet ligger fortsat i forhandlinger med långiverne om en omfattende redningsplan. Topchef Jesper K. Andresen er alligevel optimistisk om en snarlig bedring af markedet.

Prosafe har i gennem en årrække haft udfordringer med at få bundlinjen i plus, men alligevel ser den danske topchef, Jesper K. Andresen, positivt på 2021. | Foto: PR-FOTO

2020 blev endnu et problemfyldt år for det norske selskab Prosafe, hvor underskuddet blev mere end fordoblet til 950,1 mio. dollar svarende til knap 6 mia. kr. for hele året.

Men trods de røde tal på bundlinjen tror selskabets danske topchef, Jesper K. Andresen, på, at det kommende år igen vil skrue op for aktiviteterne, der i hans øjne kommer til at ligne samme niveau som før corona.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs