ShippingWatch

Maersk Drilling-partners spareplan udvides

Et britisk selskab, der sidste år blev hyret af Maersk Drilling som underentreprenør, udvider nu sin spareplan. Det betyder, at selskabet skal reducere omkostningerne med 250 mio. dollar mere end tidligere udmeldt.

Maersk Drilling (foto) hyrede sidste årbritiske Petrofac som underentreprenør. Selskabet skal nu udvide sin spareplan. | Foto: Maersk Drilling

Britiske Petrofac, der er leverandør af løsninger og services til olieindustrien og sidste år blev hyret af Maersk Drilling som underentreprenør, må nu udvide sin reduktion af omkostningerne, efter at coronapandemien fortsætter med at ramme omsætningen.

Det skriver Financial Times.

Til næste år venter Petrofac at reducere omkostningerne med yderligere 250 mio. dollar mod en tidligere plan om en omkostningsreduktion på 200 mio. dollar.

I år har selskabet skåret 125 mio. dollar af omkostningerne.

Nyheden er med til at sende aktien ned med knap 5 pct. på børsen i London.

For 2020 venter Petrofac et dyk i omsætningen til 4 mia. dollar fra 5,5 mia. dollar i 2019.

Selskabets adm. direktør, Ayman Asfari, der stopper i år, siger, ifølge Financial Times, at det fortsat er uklart, hvor længe aktiviteten i sektoren vil være påvirket, og at et lavt ordreindtag over de seneste år vil resultere i et omsætningsfald til næste år.

Maersk Drilling får ny finansdirektør 

Maersk Drilling lander kontrakt i Norge 

 

Mere fra ShippingWatch

DFDS-topchef udnytter optioner

Rederikoncernen DFDS's adm. direktør, Torben Carlsen, har købt aktier for 11 mio. kr. samt solgt aktier for 9,3 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs