ShippingWatch

Norsk offshoreselskab skifter navn under omstilling til havvind

Et norsk offshoreselskab ejet af Hitecvision skifter navn for at markere arbejdet med en ny stategi. Havvind skal fylde mere i forretningen, der traditionelt har tjent penge i olieindustrien.

Foto: Gwynt y Mor

I mere end ti år har Hitecvision-ejede Ocean Installer været en del af den norske olieindustri, men nu går selskabet i en ny retning.

Fremover vil rederiet være beskæftiget inden for havvind, og det kræver et nyt navn, har topchef Odd Strømsnæs besluttet. Navnet skulle være norsk og valget er faldet på Havfram, skriver E24.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs