ShippingWatch

Siem Offshore får pusterum af obligationsejerne til nytår

En tilstrækkelig del af obligationsejerene i Siem Offshore er fredag gået med til at udsætte afdrag på lån til nytår. Det pressede offshorerederi satser inden da på at lande en omfattende restruktureringsaftale.

Siem Offshore kontrolleres af rigmanden Kristian Siem, der også er rederiets formand. | Foto: PR / Siem

Det pressede offshorerederi Siem Offshore, der er kontrolleret af rigmanden Kristian Siem, får tilstrækkelig opbakning af sine obligationsejere, der er gået med til at udskyde og suspendere renter og afdrag på lån frem til nytår.

Inden det tidspunkt satser Siem Offshore på at lande en restruktureringsaftale, der blandt andet skal omdanne gæld til egenkapital, hvilket sandsynligvis kan betyde en udvanding af eksisterende aktionærer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs