ShippingWatch

Gasudslip på Totals danske oliefelt bragte to personer i livsfare

To personer kunne have mistet livet på det danske Tyra-felt i foråret, da der i forbindelse med en boring strømmede methan ud i atmosfæren, viser aktindsigt. Olieselskabet Total betegner udslippet som "yderst usædvanligt".

To medarbejdere fra Totals underleverandør Conbit endte i potentielt fatal ulykke, da Tyra Øst pludselig lækkede gas. Billedet er et arkivfoto og er ikke relateret til gasudslippet den 27. maj. | Foto: Magnus Holm/Politiken/Ritzau Scanpix

To personer var i livsfare på det danske Tyra-felt, da der i foråret pludseligt strømmede gas op i atmosfæren i forbindelse med en boring.

Gasudslippet varede i op mod en halv time og kunne have udviklet sig til en større ulykke. Det skete nærmere bestemt om formiddagen den 27. maj, mens feltets operatør Total var i gang med at lukke feltet ned i forbindelse med en stor genopbygning frem mod 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs