ShippingWatch

Topchef om tidligere drilling-fusioner: "Den rene katastrofe"

Odfjell Drilling er klar til at deltage i en større sammenlægning af den underdrejede boresektor. Ét stort bump er dog fortsat i vejen. "Konsolideringen, vi har set indtil videre, har været den rene katastrofe for aktionærerne," siger topchef til ShippingWatch.

Simen Lieungh er topchef for Odfjell Drilling med rigge, der opererer i barske miljøer i Nordsøen og ud for Afrika. | Foto: Odfjell Drilling

Norske Odfjell Drilling er parat til en stærkt efterspurgt sammenlægning af den underdrejede drilling-sektor. En øvelse, hvor selskabet selv kan ende som et opkøbsmål.

Selskabets flåde af fem rigge kan sagtens tænkes at blive udbygget i fremtiden til et niveau på mellem otte og ti rigge beregnet til barske miljøer og det enten gennem køb af enkelte fartøjer eller selskaber, fortæller topchef Simen Lieungh i et interview med ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs