ShippingWatch

Borr Drilling får lov til at fortsætte på børsen i New York

Rigselskabet Borr Drilling har holdt sin aktiekurs over én dollar i mere end 30 dage og får derfor lov til at fortsætte som børsnoteret virksomhed i New York.

Tor Olav Trøim stiftede Borr Drilling i 2017. Han var tidligere en del af John Fredriksens Seadrill-koncern. | Foto: PR / Marine Money/Marine Money

Borr Drilling får lov til at beholde sin børsnotering i New York, efter at det er lykkes for selskabet at holde sin aktiekurs over én dollar.

I maj fik rigselskabet en advarsel fra myndighederne om, at kursen var dykket under én dollar i mere end 30 dage. Forbliver kursen lav i længere tid, kan et selskab blive smidt af børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs