ShippingWatch

Dansk offshoreselskab hæver omsætning – corona lurer i baggrunden

Relyon Nutec, det tidligere Falck Safety Services, gik frem i 2019, hvor der også blev lavet flere opkøb. Coronavirus bekymrer dog topchefen, og påvirker udsigterne i 2020.

Foto: Nerijus Adomaitis/Reuters/Ritzau Scanpix

For offshoreselskabet Relyon Nutec, der tidligere var kendt som Falck Safety Services, var 2019 præget af opkøb.

Virksomheden, som leverer sikkerhedstræning til energisektoren og den maritime industri, lavede hele fire opkøb i 2019, hvoraf tre var på det digitale område.

Omsætningen steg med fem pct. fra 831 mio. kr. til 870 mio. kr., og virksomheden løftede også driftsresultatet fra 50 mio. kr. til 73 mio. kr.

Adm. direktør Torben Harring ser med tilfredshed tilbage på 2019.

"Vores arbejde med at sikre en strømlinet forretning med et klart kommercielt fokus bidrog til det tilfredsstillende resultat i 2019," udtaler han i en pressemeddelelse.

Når det kommer til 2020, er situationen dog en anden. Udbruddet af coronavirus trykker Relyon Nutec ganske meget.

"Situationen er kritisk på den måde, at det påvirker aktiviteterne i Danmark og en lang række lande, og vi er som alle andre i servicesektoren påvirkede af det. Vi har bl.a. lukket vores træningscenter i Danmark," siger Torben Harring torsdag til erhvervsmediet Finans.

I regnskabet bekender Relyon Nutec også, at coronavirusset får en negativ indflydelse på både omsætning og bundlinje uden at gå nærmere ind i, hvor store tabene bliver.

Danske olieleverandører er i knæ: "Situationen er kritisk"

Det tidligere Falck Safety Services køber op med kapitalfond i ryggen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere