ShippingWatch

Total vil afskedige hver fjerde i Norge

Total lægger op til at sige farvel til godt hver fjerde ansatte på hovedkontoret i Norge. Det sker for at effektivisere organisationen.

Foto: Jacques Brinon/AP/Ritzau Scanpix

Det franske olieselskab Total vil afskedige mellem 20 og 30 årsværk i Norge. Det skriver Sysla.

Afskedigelserne finder sted på Totals norske hovedkontor i Stavanger, som i dag har 108 ansatte. Dermed er der lagt op til, at Total vil sige farvel til godt hver fjerde ansatte.

Baggrunden for afskedigelserne er effektiviseringer, og det vil specielt være administrative støttefunktioner og økonomitjenester, som bliver ramt. Blandt andet er det besluttet, at økonomiafdelingen flyttes til Rumænien, oplyser Total.

"Vi vil gennemføre dette relativt hurtigt. Vi ønsker ikke, at det trækker ud og skaber langvarig usikkerhed. Samtidig skal det gøres på en ordentlig måde," siger pressekontakt Leif Harald Halvorsen i Total Norge til Sysla.

De norske Total-anstatte har frem til 28. januar til at søge stillinger, som indgår i den nye organisation. De ansatte, som ikke bliver en del af det nye setup, vil få tilbud om fratrædelsespakker eller blive tilbudt ledige stillinger internationalt.

Storleverandør til Tyra-projekt går i betalingsstandsning

Olieselskaber investerer kun lidt i grøn energi

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere