ShippingWatch

Maersk Drilling tager to partnere med i storkontrakt

Maersk Drilling har taget to partnere med på kontrakt hos Seapulse. Samtidig indleder storbank dækning af boreselskabets aktie.

Foto: PR / Maersk Drilling

Maersk Drilling har taget Halliburton og Petrofac med ind som underentreprenører på sin store kontrakt med olie- og gasefterforskningsselskabet Seapulse.

Ifølge aftalen skal Halliburton og Petrofac servicere offshorebrønde, der er del af programmet, oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

Maersk Drillings aftale med Seapulse blev indgået for omkring et år siden. Her påtog Maersk Drilling sig rollen som hovedentreprenør for Seapulses borearbejde. I den forbindelse skal Drilling sørge for borerigge og koordinere og planlægge alt omkring borearbejdet.

Seapulses portefølje dækker felter på både lavt og dybt vand og ligger i adskillige regioner.

JP Morgan indleder dækning af aktie

Maersk Drillling har i øvrigt fået opmærksomhed fra JP Morgan, der indleder dækning af selskabet med anbefalingen "overvægt" og kursmålet 522 kr, viser data fra Bloomberg.

Drilling-aktien lukkede tirsdag i 413 kr., og det amerikanske finanshus ser således et potentiale i aktien på mere end 26 pct.

I april, da aktien blev spundet ud til Mærsk-aktionærerne, var kursen oppe i 555 kr., mens den i oktober var helt nede at bunde i 350 kr.

Maersk Drilling ryger ud af C25-indekset 

Maersk Drilling-topchef: Gælden i offshore er seks gange højere end markedsværdien 

Transocean er optimistisk efter svært 2019 for drilling 

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs