ShippingWatch

Maersk Drilling-topchef har ikke travlt med opkøb

Maersk Drilling har tidligere meldt ud, at man ser på mulige opkøb, men selskabets topchef har ikke travlt med at købe op, siger han i et interview med Bloomberg News.

Foto: PR/Maersk Drilling

Maersk Drillings administrerende direktør, Jørn Madsen, har ikke travlt med at foretage opkøb, da han tror, at aktiepriserne for offshore selskaber skal længere ned.

Det siger han i et interview med Bloomberg News onsdag.

Ifølge mediet er den danske borerigkoncern i en unik position sammenlignet med mange af selskabets konkurrenter. Det kan notere sig meget lidt gæld og fokuserer på "relativt sunde lommer af markedet".

Maersk Drilling har tidligere meddelt, at selskabet ser på mulige opkøb som en vej til at vokse.

Maersk Drilling samler tre områder i ét – driftsdirektør stopper

Maersk Drilling får forlænget kontrakt i Norge 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs