ShippingWatch

A1 Offshore får igen ny direktør

Martin Laust Ørberg nåede kun fire måneder i spidsen for A1 Offshore Solutions. Svendborg-rederiet har mandag igen ansat ny direktør efter en periode med uro i virksomheden.

A1 Offshore Solutions dækker ifølge sin hjemmeside over en flåde på ni skibe. Et af dem er Thor Express. | Foto: PR / A1 Offshore Solutions

Svendborg-rederiet A1 Offshore Solutions har igen skiftet ud på direktørposten.

Efter kun fire måneder i jobbet stopper Martin Laust Ørberg som adm. direktør i selskabet. Han bliver afløst Kim Wichmann-Hansen, som har en fortid i vindmølleproducenten Siemens Wind Power.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs