ShippingWatch

Kreditorer udsætter konkurs i rig-selskab

Kreditorerne i Dolphin Drilling har bedt om en udsættelse af en konkursafgørelse i rigselskabet til onsdag. Rigselskabet gentager dog, at det fortsat vil være insolvent, hvis der findes en løsning.

Foto: Fred Olsen

Rigselskabet Dolphin Drilling får kunstig åndedræt i et døgns tid endnu.

Mandag meddelte Dolphin Drilling, at det ikke har været muligt at lande en redningsplan, og derfor ville selskabet erklære sig konkurs, medmindre der kom en løsning senere i dag.

Men nu har kreditorerne i Dolphin Drilling bedt om en udsættelse af deadlinen til onsdag, kl. 10, meddeler selskabet ifølge det norske medier E24.

"Ledelsen gentager, at selskabet vil fortsætte med at være insolvent, selv om restruktureringen af borevirksomheden bliver implementeret med samtykke," fremgår det af en meddelelse fra selskabet ifølge E24.

Siden maj måned har det ifølge E24 været kreditorerne, der har haft kontrollen med selskabets drift. I løbet af maj kom det også frem, at topledelsen i selskabet var blevet afskediget.

Dolphin Drilling, der tidligere var kendt som Fred. Olsen Energy, ejer fire borerigge samt et boreskib.

Rigselskab kan gå konkurs i dag 

Mere fra ShippingWatch

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Maersks position som verdens største er ved at lakke mod enden, Wärtsilä afskrev et af fremtidens brændstoffer, Ever Givens manager frygtede negativ omtale efter Suez-hændelse – alt sammen i en uge, hvor det også kom frem, at BW-dominerede Navigator overtager Ultragas i stor handel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs