ShippingWatch

Bourbon Offshore skal vælge mellem to redningsplaner

Et af verdens største offshore-rederier, franske Bourbon Offshore, har fået to forskellige tilbud, der skal redde det kriseramte og gældsplagede rederi. Bestyrelsen er ikke umiddelbart i stand til at pege på det bedste, og det ene tilbud udløber allerede om en uge.

Foto: Bourbon

Det gældsplagede franske offshore-rederi, Bourbon Offshore, har efter lang tids granskning fået to konkrete tilbud, som hver især skal redde rederiet, der ligesom en lang række af konkurrenterne er blevet sendt til tællling af faldet i oliepriserne.

Lige nu sidder bestyrelsen derfor med to forskellige modeller for, hvordan Bourbon kan komme ud af krisen, men umiddelbart er det ikke muligt for bestyrelsen at pege på, hvilket tilbud der er mest fordelagtigt, fremgår det af en meddelese fra rederiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs