ShippingWatch

Mindre afskedigelsesrunde på vej i Aker Solutions

Olieserviceselskabet Aker Solutions har varslet de ansatte om, at nye afskedigelser er på vej. Selskabet håber dog på at holde antallet af afskedigelser på et etcifret antal.

Foto: Hjalmar Otto Fjøsne/Aker Solutions

Endnu en fyringsrunde er på vej i norske Aker Solutions, men denne gang er der tale om en mindre en af slagsen, skriver Sysla.

På et fællesmøde i går, mandag, blev de ansatte i det norske olieserviceselskab orienteret om ændringer i organisationen. I den forbindelse vil der blive gennemført en fyringsrunde i stabs- og støttefunktionerne for at tilpasse selskabet til aktivitetetsniveauet i markedet.

Afskedigelserne vil ramme under fem pct. af de i alt 350 ansatte i Aker Solutions, siger kommunikasjonschef Ivar Simensen til Sysla.

"Vi håber på at undgå et tocifret antal," siger Ivar Simensen til Sysla.

Tilbage i 2014 beskæftigede Aker Solutions 950 ansatte, men oliekrisen har mere end halveret antallet af medarbejdere i selskabet. Senest større afskedigelsesrunde var sidste forår, hvor 150 ansatte fik et såkaldt permitteringsvarlsel. 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs