ShippingWatch

BP tager et skridt tilbage

Storbritanniens største energiselskab går trods øget produktion tilbage på både bundlinje og omsætning efter første kvartal. Men selskabet stiller sig tilfreds med udviklingen omstændighederne taget i betragtning.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Suzanne Plunkett

BP's resultat for de første tre måneder af 2019 afspejler usikre priser, som dog delvist opvejes af en stærk forsyning og handelsresultater. Sådan lyder det fra BP selv, efter at energiselskabet – der er blandt de største i verden – går en anelse tilbage i sit seneste kvartalsregnskab.

Olieselskabet kommer ud med 2,35 mia. dollar i underliggende RC (replacement costs, red), som selskabet opgør sit overskud ud fra. Det svarer til 15 mia. danske kr. Det er et fald i forhold til første kvartal sidste år – og et markant større fald sammenlignet med kvartalet umiddelbart forinden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs