ShippingWatch

Chevron laver opkøb for 217 milliarder kroner

Det amerikanske selskab Chevron har indgået en aftale om at købe Anadarko for 217 mia. kr. Opkøbet skal bl.a. forstærke upstream-porteføljen og give synergier for milliarder.

Den amerikanske oliegigant Chevron har set sig varm på selskabet Anadarko Petroleum Corporation og har derfor fundet det store checkhæfte frem.

Selskabet oplyser således i en pressemeddelelse, at det har indgået en aftale med Anadarko om at overtage selskabet. Det sker til en pris på 33 mia. dollar, hvilket svarer til 65 dollar per aktie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs