ShippingWatch

Equinor tildeler ny kontrakt i Johan Sverdrup-feltet

Millionaftalen for anden fase af Johan Sverdrups produktionssytem er blevet tildelt til den samme koncern, der står for første fase. Planen er, at feltet startes op i november i år.

Foto: PR-foto: Statoil

Olieservicekoncernen TechnicFMC har netop landet en kontrakt med Equinor i Johan Sverdrup-feltet i Norge, oplyser Equinor i en meddelelse.

Aftalen dækker over anden fase af konstruktion og installation i subsea-produktionssystemet. Det er også TechnicFMC, der tidligere har landet kontrakten på den første fase af projektet. Planen er, at feltet skal startes op i november i år, og det forventes, at produktionsstarten for den anden fase bliver i fjerde kvartal 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs