ShippingWatch

Nedskrivning trækker Nordic American Offshore dybt i rødt

Det Scorpio-kontrollerede offshorerederi Nordic American Offshore kommer ud af 2018 med et underskud på næsten 200 mio. dollars efter en massiv nedskrivning. CEO Emanuele Lauro ser dog stigende aktivitet i Nordsøen.

Foto: Nordic American Offshore

Nordic American Offshore, der blev overtaget af Scorpio-gruppen i december sidste år, fik et underskud på næsten 200 mio. dollars i 2018.

Specifikt fik offshorerederiet et underskud på 197,3 mio. dollars, der mest af alt skyldes en nedskrivning på hele 160,1 mio. dollars, viser årsregnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs