ShippingWatch

Offshorerederi mindsker milliontab efter fusion

Tidewater og Gulfmark afsluttede endeligt sin fusion i november. Tidewaters CEO står i spidsen for det nye rederi og tror på "marginer som ingen af de to selskaber kunne have opnået hver for sig."

Foto: Tidewater

Amerikanske Tidewater har hævet omsætningen og reduceret sit tab i et 2018, der har stået i fusionens tegn. Således afsluttede selskabet i midten af november en fusion med Gulfmark Offshore, der også er et amerikansk offshorerederi.

Aktiviteterne for begge selskaber er blevet videreført i Tidewaters navn, og tilsammen opererer det nye selskab en flåde på omkring 270 skibe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs