ShippingWatch

Siem Offshore: Svært at forudse hvornår bedringen kommer

Norske Siem Offshore oplever fortsat spotmarkedet i Nordsøen som "meget skuffende", men formåede modsat flere af konkurrenterne at mindske sit underskud i 2018. Udsigterne i år er ikke meget bedre.

Foto: Crop af DXR/CC BY-SA 4.0

Siem Offshore fik ligesom flere af konkurrenterne et underskud i et 2018, som ifølge rederiet var præget af få opgaver til for mange skibe.

Især årets sidste måneder trækker ned i Siem Offshores samlede regnskab med et underskud før skat på 59,5 mio. dollars i fjerde kvartal, viser rederiets ureviderede årsregnskab offentliggjort torsdag.

"Fjerde kvartal fortsatte som tidligere kvartaler i 2018 med lav aktivitet og overkapacitet, som resulterede i lave rater for offshore-skibe," skriver rederiet i sit regnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs