ShippingWatch

Petrobras giver Aker Solutions trecifret mio-kontrakt i Brasilien

Det norske olieserviceselskab Aker Solutions udvider sine aktiviteter i Brasilien med en trecifret mio-kontrakt og arbejde med vedligehold på ni platforme for Petrobras.

Foto: /ritzau/AP/Leo Correa

Olieselskabet Petrobras har netop tildelt Aker Solutions en stor kontrakt om opgaver på i alt ni platforme ud for Brasilien.

Det norske olieserviceselskab skal med den seneste kontrakt levere vedligeholdelses- og modifikationsydelser på olie- og gasplatforme i Campos Basin ud for for Brasilien. En treårig kontrakt, der kan forlænges med yderligere to år, og som har en værdi af mere end 250 mio. brasilianske real (ca. 381 mio. kr.), fremgår det af en meddelelse fra Aker Solutions.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs