ShippingWatch

Maersk Drilling vælger ny CFO

Den statsautoriserede revisor Jesper Ridder Olsen er ny finansdirektør for boreselskabet Maersk Drilling, der efter planen skal børsnoteres i løbet af 2019.

Foto: PR-foto: Maersk

Maersk Drilling har fundet en ny finansdirektør i form af Jesper Ridder Olsen, der tiltræder i sin nye stilling den 1. september, oplyser boreselskabet.

Udpegelsen af den statsautoriserede revisor og tidligere EY- og KPMG-partner kommer efter, at Maersk i sidste uge offentliggjorde sine ambitioner om at rykke boreselskabet på børsen i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs