ShippingWatch

Welltec flytter sit hovedsæde til Schweiz

Rigmand og stifter Jørgen Hallundbæk er langt fremme med udflytning af ejerskabet af den tidligere danske børskandidat i olieindustrien. Ikke kun lavere skat er forklaringen, siger selskabets juridiske direktør Martin Skovbjerg til EnergiWatch.

Foto: Copyright Welltec®

Jørgen Hallundbæk, stifter og majoritetsejer af olieteknologi-selskabet Welltec, er i færd med at flytte ejerskabet af den danske virksomhed til Schweiz. Det bekræfter juridisk direktør i Welltec, Martin Skovbjerg, over for EnergiWatch.

"Vi har ikke implementeret det fuldt ud endnu, men det er den plan, vi arbejder ud fra," siger Martin Skovbjerg, der er flyttet permanent til selskabets kontor i den schweiziske kanton Zug , hvor også Jørgen Hallundbæk (foto) arbejder sammen med yderligere én medarbejder i øjeblikket.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs