ShippingWatch

Prosafe har fortsat problemer med boligrig

Det norske petroleumstilsyn giver Prosafe en frist frem til 25. juni efter at have påpeget flere afvigelser på boligriggen Safe Scandinavia.

Foto: PROSAFE

Norske Petroleumstilsynet har i april fundet nye problemer i form af såkaldte afvigelser på boligriggen Safe Scandinavia, der drives af Prosafe.

Det oplyser tilsynet i en meddelelse på baggrund af et nyt og opfølgende tilsyn med Prosafe og operatørselskabet Equinor (tidl. Statoil) og deres styring af bl.a. beredskab, logistik og arbejdsmiljø på Safe Scandinavia.

Prosafe har tidligere fået påtaler i forhold til Safe Scandinavia og er nu blevet bedt om at rette på i alt 11 forhold inden 25. juni, skriver Sysla.

"I tilsynet identificerede vi flere afvigelser og forbedringspunkter. Vi har bedt Prosafe redegøre for, hvordan afvigelserne vil blive håndteret," skriver Petroleumstiltilsynet.

Dansk topchef i offshoreselskab ser lys forude

Skibsværft får kæmperegning på ombygning af hotelrig 

Prosafe udskyder hotelrigge nok en gang 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs