ShippingWatch

Tidligere Maersk-direktør lander nyt topjob

Den tidligere adm. direktør for Maersk Oil Gretchen Watkins forlod sin direktørstilling, da Maersk solgte sin olieforretning til franske Total. Nu har hun fået nyt topjob.

Foto: Maersk Oil

Amerikanske Gretchen Watkins blev arbejdsløs, da Maersk solgte Maersk Oil til den franske oliegigant Total. Nu har hun atter fået fingrene i en direktørstilling. Efter stillingen som adm. direktør i Maersk Oil går karrieren nu videre til Shell.

Her bliver hun både vil blive ny øverste chef for Shell i USA, som betragtes som en af de virkelig tunge poster i den globale olieindustri. Desuden bliver hun direktør for Shells forretningsområde Unconventionals. Det oplyser Shell i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs