ShippingWatch

Nye vindplaner på USAs østkyst forsikrer Ørsted om vækst

Havvindmølleekspert har "aldrig været mere sikre på væksten inden for offshore vind," som man er i dag. Det skyldes ikke mindst, at en amerikansk delstat natten til torsdag dansk tid har kickstartet en stor udviklingsplan af 3,5 GW havvind.

Foto: LM Wind Power

Mens milliarderne fra Ørsteds europæiske havvindmølleparker i øjeblikket ruller ind i den danske energikæmpes kasse som aldrig før, så har selskabet fortsat blikket stift rettet mod nye vækstmarkeder for teknologien på længere sigt.

Ledelsen har tidligere udpeget markeder både i USA og i Taiwan som de vigtigste, og natten til torsdag dansk tid har selskabet fået god grund til fortsat at tro på førstnævnte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs