ShippingWatch

To såret i alvorlig ulykke på Maersk-borerig i Norge

To personer fra Maersk Drilling er blevet såret i en alvorlig ulykke på den Mærsk-ejede borerig Maersk Interceptor, der netop nu arbejder i oliefeltet Ula ud for den norske kyst for selskabet Aker BP.

Maersk Drilling-riggen Maerks Developer

To personer ansat hos Maersk Drilling er i dag blevet såret i en alvorlig ulykke på boreriggen Maersk Interceptor. Riggen arbejder pt. i oliefeltet Ula ved den norske kyst for selskabet Aker BP.

Den ene person faldt overbord og blev efterfølgende reddet op, mens den anden blev ramt af et faldende objekt, skriver Bloomberg News.

Begge personer er blevet fløjet til land efter ulykken.

"Jeg kan bekræfte, at det var en alvorlig ulykke," siger Jakob Korsgaard, direktør i Maersk Drillings norske afdeling, til Bloomberg News.

Jakob Korsgaard er ifølge finansmediet på vej til Norge som følge af ulykken.

Analytikere: Maersk giver prishint på borerigge efter milliardtab

Maersk har udskiftet to tredjedele af topledelsen

Maersk Drilling i ny alliance med Aker BP og Halliburton

Forsiden lige nu

Outsideren Zim fik større underskud i første kvartal

Containerrederiet Zim, der som et af de få er uden for en alliance, fik et større minus i første kvartal i år end året før. Tre ting får skylden fra ledelsens side, der ellers er optimistisk på grund af større fragtmængder.

MSC får overraskende godt resultat i Nordeuropa

MSC Scandinavia, der dækker vigtige områder som Rusland, Skandinavien og Østeuropa, har fremlagt et overraskende godt resultat i 2017. Selskabet er det eneste hos Maersk Lines alliancepartner, MSC, der offentliggør regnskaber.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere