ShippingWatch

Siem-selskaber opgiver handel med kabelforretning

Forhandlingerne mellem Siem Offshore og Subsea 7 om en handel med Siem Offshore Contractors er ophørt uden resultat. Den norske rigmand Kristian Siem har ejerandele i begge selskaber.

Foto: MPA

De to norske offshoreselskaber Siem Offshore og Subsea 7 har opgivet at nå til enighed om en handel med førstnævntes kabelforretning.

Siem Offshore har i længere tid forsøgt at komme af med selskabet Siem Offshore Contractors, som installerer og reparerer undervandskabler til offshoreplatforme.

Den seneste uge har der foregået forhandlinger mellem Siem Offshore og Subsea 7 om selskabet. Men samtalerne er nu afsluttet uden resultat, oplyser Siem Offshore i en meddelelse onsdag.

Det sker til trods for, at den norske rigmand Kristian Siem er bestyrelsesformand i både Siem Industries, som er den ultimative ejer af Siem Offshore Contractors, og Subsea 7, hvor han ejer 21,4 pct. via sit holdingselskab.

Kabelforretningen fortsætter nu med at være en del af Siem-koncernen.

Kristian Siem afviser finansiel krise i sit offshorerederi

Siem beder sine banker om hjælp

Siem Offshore aflyser lysglimt i offshore 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs