ShippingWatch

Siem-selskaber opgiver handel med kabelforretning

Forhandlingerne mellem Siem Offshore og Subsea 7 om en handel med Siem Offshore Contractors er ophørt uden resultat. Den norske rigmand Kristian Siem har ejerandele i begge selskaber.

Foto: MPA

De to norske offshoreselskaber Siem Offshore og Subsea 7 har opgivet at nå til enighed om en handel med førstnævntes kabelforretning.

Siem Offshore har i længere tid forsøgt at komme af med selskabet Siem Offshore Contractors, som installerer og reparerer undervandskabler til offshoreplatforme.

Den seneste uge har der foregået forhandlinger mellem Siem Offshore og Subsea 7 om selskabet. Men samtalerne er nu afsluttet uden resultat, oplyser Siem Offshore i en meddelelse onsdag.

Det sker til trods for, at den norske rigmand Kristian Siem er bestyrelsesformand i både Siem Industries, som er den ultimative ejer af Siem Offshore Contractors, og Subsea 7, hvor han ejer 21,4 pct. via sit holdingselskab.

Kabelforretningen fortsætter nu med at være en del af Siem-koncernen.

Kristian Siem afviser finansiel krise i sit offshorerederi

Siem beder sine banker om hjælp

Siem Offshore aflyser lysglimt i offshore

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere