ShippingWatch

Atlantic Petroleum udpeger ny direktør

Atlantic Petroleum har fundet en ny midlertidig direktør, efter at Ben Arabo sagde op i slutningen af september. Den nye direktør skal især have fokus på det færøske olieselskabs strategiske muligheder efter nogle hårde år, fortæller formanden. 

Foto: Atlantic petroleum / PR

Atlantic Petroleum, der er noteret i Norge og København, har ansat Graeme Fawcett som ny midlertidig adm. direktør, efter at den nuværende direktør Ben Arabo sagde op i september. Det meddeler det lille færøske olieselskab.

"Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Graeme Fawcett til Atlantic Petroleum. Virksomheden har været gennem en periode med fokus på at kapitalisere de tilbageværende aktiver og svare vores forpligtelser,” udtaler bestyrelsesformand Birgir Durhuus i fondsbørsmeddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs