ShippingWatch

Offshore

Prosafe tager endnu en massiv nedskrivning

Det norske offshoreselskab Prosafe, som har dansk ledelse, har nedskrevet sin flåde med 810,5 mio. dollar i første kvartal. Selskabet har bedt om at få forlænget henstand på sin milliardgæld til udgangen af juni.

Stor nedskrivning trækker BW Offshore ned

BW-gruppens offshoreselskab foretog i løbet af første kvartal en stor nedskrivning på sin flåde. Nedskrivningerne skyldes usikkerhed om fremtidig beskæftigelse som følger af det nuværende marked.

BP vil halvere ledelsen

Det britiske olieselskabs nye topchef vil skære antallet af ledende medarbejdere dramatisk ned og fjerne en række af forgængerens topfolk, skriver Reuters.

Sidste uges vigtigste på ShippingWatch

Norden nedlægger flere stillinger i København og sender dem til udlandet, og Esvagt vil undgå massefyringer i en uge, hvor ShippingWatch satte gang i en serie om bestyrelserne i danske shippingselskaber.

Kina dropper vækstmål for 2020

Kina dropper at sætte et mål for væksten i 2020. Coronakrisen har ramt Kina hårdt, siger minister ved Kinas årlige samling af Den Nationale Folkekongres.

Wintershall Dea får sit første underskud

Tyske Wintershall Dea går i rødt under coronakrisen og skærer yderligere ned for investeringerne. Selskabet er en fusion af Wintershall og Dea, som trådte i kraft sidste år.

Borr Drilling forhandler med kreditorer efter nyt tab

Boreselskabet Borr Drilling forhandler med sine kreditorer om at finde en løsning, der skal sikre selskabet frem til 2022 selv uden nye kontrakter. Det kommer frem i en opdatering, hvor selskabet melder om et stort underskud i første kvartal.

Minister nægter at sælge "unorsk" del af Equinor fra

Oppositionen i Norge kræver, at regeringen udskiller de udenlandske aktiviteter i Equinor, efter det er kommet frem, at olieselskabet har tabt 200 mia. norske kr. på et amerikansk selskab. Energiminister Tina Bru nægter.

Total sløjfer stor investering

Franske Total går ikke videre med sit køb af Anadarkos aktiver i Ghana. Olieselskabet henviser til, at der skal spares penge på grund af coronakrisen.

Dof får henstand på sin gæld af kreditorer

Kreditorerne er gået med til at give offshorerederiet Dof Subsea henstand på det meste af sin gæld frem til 30. juni. Rederiet får dermed mere tid til at lande en langsigtet løsning.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere