ShippingWatch

Offshore

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Aker Solutions hyrer igen

For få år siden fyrede norske Aker Solutions over 5.000 ansatte. Nu skal selskabet bruge nye folk, skriver Stavanger Aftenblad.

Dansk oliechef: Olieprisen påvirker ikke vores investeringer

De høje oliepriser har ingen betydning for de fremtidige investeringer fra Ineos side, fortæller chefen for det nye, danske selskab. Han spår i stedet om en fremtid, hvor olieprisen hverken vil være høj eller lav, da den hurtige skiferproduktion vil kunne holde prisen i skak.

Jobfest på vej: Nu skal Tyra genopbygges

Flere selskaber som Semco Maritime står på spring for at ansætte mange nye medarbejdere, som skal være med til at stå for genopbygningen af Tyra-feltet i Nordsøen.

Statoil overvejer bud på norsk havvind

Olieselskabet vil byde på vind, der kan flyde. "Hvis der bliver åbnet muligheder i Norge med en relevant incitamentsstruktur, der gør det lønsomt, så er det åbenlyst noget, vi vil overveje," lyder det fra CEO i Statoil, Eldar Sætre.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere