ShippingWatch

Offshore

Fald i olieproduktion risikerer at tynge oliepriserne

Oliepriserne risikerer at tage et dyk, da flere amerikanske raffinaderier har planer om at sænke olieproduktionen som følge af den midlertidige nedlukning af pipelineoperatøren Colonial Pipeline, skriver Reuters.

Olieselskabernes fremgang breder sig kun langsomt til drilling

Olieselskaberne vejrer morgenluft med stigende oliepriser, men deres lyst til at investere er behersket. Derfor må den kriseramte drilling-sektor indstille sig på at vente på bedring i aktivitetetsniveauet, vurderer to aktieanalytikere over for ShippingWatch.

Valaris har gennemført stor restrukturering

Boreselskabet Valaris er nået i mål med en stor redningsplan og siger farvel til amerikansk konkursbeskyttelse. Selskabet har fået skåret millarder af sin gæld. Tidligere Seadrill-topchef bliver del af bestyrelsen.

Aker Offshore Wind taber stadig penge

Aker-koncernens offshorevind-selskab er kommet ud af årets første kvartal med et fortsat underskud på bundlinjen. Selskabet blev selvstændigt sidste år og arbejder fortsat på opbygning.

Cadeler henter millioner til at udvide flåden

Det danske vindrederi Cadeler henter tæt på 600 mio. kr. i en rettet emission, der skal bruges til at bestille nye skibe. Det sker kun et halvt år efter, at rederiet rejste millioner fra en børsnotering.

Totals resultater på kerneforretningen vokser

Den franske oliegigant har godt 100-doblet sin indtjening i begyndelsen af 2021 sammenlignet med i fjor. Et bedre prismiljø, LNG og vedvarende energi trækker selskabet i den rigtige retning.

Shell får milliardoverskud i første kvartal

Det britisk-hollandske olieselskab har indtaget "pole position" i forhold til at lukrere på det økonomiske opsving, lyder det fra topchefen i forbindelse med regnskabet for første kvartal.

Seneste nyt

Se flere jobs