ShippingWatch

Offshore

Storbank: Mærsk, Fredriksen og Odfjell bør gå sammen i drilling

Det er oplagt med en sammenlægning af Maersk Drilling, Odfjell Drilling og Northern Ocean, mener Danske Bank. De to sidstnævnte har Helene Odfjell og John Fredriksen som store aktionærer, og begge kan se frem til en mindre ejerpost ved en sammenlægning, mener banken.

Dof vil forlænge henstand med kreditorer

Det norske offshorerederi Dof når ikke i mål med en langsigtet restukturering, før aftale med kreditorer om henstand på gæld udløber. Derfor forsøger Dof nu at få forlænget aftalen.

Solstad tilslutter sig mål om CO2-neutralitet

Solstad Offshore læner sig op ad Norges Rederiforbund og flere andre store aktører og annoncerer nu en målsætning om klimaneutralitet i 2050. For at nå målet har rederiet bl.a. installeret hybrid-batterier ombord på syv skibe.

Røkkes skibsejer tager ny stor nedskrivning på olieskib

Skibsejeren Ocean Yield, der er kontrolleret af rigmanden Kjell Inge Røkke, tager nedskrivning på et trecifret millionbeløb i dollar. Størstedelen bliver gjort på et flydende produktionsskib, hvor skibsejeren også måtte nedskrive sidste år.

Odfjells sats på vind kan gå via børsen

Boreselskabet Odfjell Drilling er gået ind i havvind med en investering og forventet produkt om nogle års tid. Børsnotering er en blandt flere muligheder for at hente mere kapital i fremtiden ifølge topchef.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere