ShippingWatch

Offshore

Her er sidste uges bedste på ShippingWatch

Der var flere nyheder på færgefronten i denne uge med Molslinjens køb af Danske Færger og reaktioner på udviklingen for Color Line. BW LPG droppede bud på Dorian, mens Maersk Lines Søren Toft uddybede Damco-beslutning.

Ineos fyrer igen i Danmark

Køberen af Ørsteds olieforretning fyrer nu igen i Danmark, hvilket bringer det samlede antal ansatte ned på under 200.

Olieindustrien frygter grønne regeringer

Det vil tage årtier at udfase fossile brændsler, men i stadig flere lande forceres udviklingen, og det tvinger ikke blot olieindustrien til at tænke kortsigtet, men gør også investorerne nervøse. Allerede nu er stærkt stigende energipriser ved at tvinge verdensøkonomien ned i tempo.

Saudi-Arabiens kronprins lover Aramco-notering i 2021

Der er ikke hold i rygterne om en aflysning af børsnoteringen af olieselskabet Aramco, siger Saudi-Arabiens kronprins til Bloomberg. Han lover en notering inden 2021 og vurderer, at værdien kommer over 2000 mia. dollars.

Sidste uges bedste på ShippingWatch

Miljø stod øverst på dagsordenen i den forgangne uge. 34 topchefer gik ud og krævede klimahandling, mens der var diskussison om både scrubbere og svovltillæg. Læs også om Maersk, Sirius Shipping, OOCL og Anglo-Eastern.

NKT får stor ordre på Johan Sverdrup

Den danske kabelproducent NKT er blevet bedt af Equinor Energy om at levere og installere højspændingskabler til udviklingen af anden fase af det store oliefelt Johan Sverdrup.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere