ShippingWatch

Offshore

Danmarks næststørste olieaktør ser fornuft i licens-stop

Det vil være klogt at vente en håndfuld år med at udstede nye licenser til oliejagt i Nordsøen, mener formanden for det norske olieselskab Noreco Riulf Rustad. Oliekæmpen Total blander sig udenom, men vil blive i Danmark uanset hvad.

Kriseramte Dof kommer med et nyt forslag til refinansiering

Offshorerederiet Dof vil samle alle sine banklån og forlænge løbetiden på obligationslån som led i en finansiel redningsplan. Storaktionær står klar med kapitalindsprøjtning, hvis rederiet kan lande en tilfredsstillende refinansieringsplan.

Havila Shipping leverer nyt stort underskud

Selvom Havila Shipping går frem på både omsætning og drift bliver det til et nyt stort tab på bundlinjen i tredje kvartal. Samlet set har rederiet foreløbig tabt 249,5 mio. norske kr. i 2019.

Noreco vil hive tre milliarder ud af statskassen

Det norske olieselskab aktiverer udskudt skat for 403 mio. dollar i sit første kvartalsregnskab efter overtagelsen af Shells nordsøandele. Penge, som Noreco først regner med at have tjent om ti år. Det fortæller bestyrelsesformand Riulf Rustad.

Sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

Maersk sætter gang i fyringsrunde i flere lande og mister CFO Carolina Dybeck Happe i en uge, hvor både CMA CGM og flere rigselskaber præsenterede regnskab. Samtidig udpegede en storbank nye opkøbsmål for DSV Panalpina.

Wintershall DEA hæver forventninger til produktion

Det nyfusionerede olieselskab Wintershall DEA forventer at hente mere fra sin produktion. Lavere olie- og gaspriser har påvirket driften i tredje kvartal. Selskabet har desuden udpeget rådgiver til børsnotering.

Shells Nordsø-opkøber har solgt for en milliard

Det omdiskuterede norske olie- og gasselskab Noreco, som var et sovende selskab før overtagelsen af Shells andel i DUC, producerer nu efter planen fra den danske del af Nordsøen. Det fremgår af selskabets nye kvartalsregnskab.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere