ShippingWatch

Offshore

GC Rieber satser på oliepris på 70 dollars

GC Rieber håber på, at olieprisen holder sig omkring de 70 dollars i det kommende halvår, og der dermed bliver mere arbejde til offshorerederiet, der i andet kvartal fik underskud.

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Nyheder i OPEC-rapport får olieprisen op

Oliepriserne steg igen tirsdag, efter at en Opec-rapport bekræfter, at Saudi-Arabien har reduceret sin olieproduktion. Det har olieeksportøren valgt for at forhindre en mulig overforsyning.

Shell satser igen på dybt vand

Break-even-priserne er nu så lave, at oliekæmpen Shell igen vil satse på at bore efter olie på dybt vand. Dybvandsboringer kan konkurrere med eller endda levere højere afkast end skifer, siger Shells udforskingschef til Financial Times.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

To tørlastoperatører er kommet i vanskeligheder på grund af den dårlige bunker, der har spredt sig til flere store havne. Skuffende resultater og nedjusteringer for containerrederierne. Lave tankrater, og DP World købte overraskende Unifeeder. Læs sidsteuges bedste.

Skibssalg sender SBM Offshores indtjening op

Salget af blandt andet et FPSO-fartøj fik hollandske SBM Offshores indtjening til at vokse i første halvår. Samtidig forventer selskabet, at genopretningen af offshoremarkedet fortsætter.

Olieprisen dykker på bekymring om handelskrig

Faldet kommer på baggrund af tiltagende bekymring for en eskalering af handelskrigen mellem Kina og USA, og hvad effekten vil være på den globale økonomiske vækst og dermed efterspørgslen på olie.

Analytiker ser oliepris på 90 dollars efter Iran-sanktioner

Selvom olieprisen allerede er steget en del i år, har offshore-selskaber og rederier måske det meste til gode. Ifølge grundlæggeren af amerikanske Energy Aspect, Amrita San, vil USA's sanktioner mod Iran i starten af november for alvor presse prisen op.

Prosafe lander aftale med Cosco om problem-rigge

Hotelrigselskabet Prosafe har indgået en stor aftale med Coscos værft i Qidong, der giver en finansiel håndsrækning til Prosafe, og som sætter punktum i et forløb med gentagne udskydelser af leveringer af hotelrigge.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

DFDS forbereder sig på lange køer i Dover efter brexit, dårligt brændstof nået frem til verdens største bunkerhavn, og DSV opjustering var blandt sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch. Læs også om Kontainers, der vil udfordre startups som amerikanske Flexport.

Aker BP køber stort ind af olielicenser i Norge

Den norske shippinginvestor Kjell Inge Røkke er ved at manifestere sig som landets nye oliekonge. Gennem Aker BP han han sammen med britiske BP opkøbt en række af Totals licenser for et trecifret mio-beløb i dollars.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere