ShippingWatch

Offshore

33-årig bliver Norges nye olie- og energiminister

Tina Bru fra partiet Høyre er Norges nye olie- og energiminister, efter Sylvi Listhaug er stoppet som følge af Fremskrittspartiets exit fra regeringen. Hun bliver femte minister på området under statsminister Erna Solberg.

Teekay gennemfører salg af offshore-selskab

Den canadiske shippinggruppe er kommet endeligt i mål med frasalget af Teekay Offshore til Brookfield. Offshoreselskabet skifter navn, mens Teekay-chefer træder ud af bestyrelsen.

Storleverandør til Tyra-projekt går i betalingsstandsning

Amerikanske Mcdermott, som har ansvaret for en stor del af konstruktionen til det nye Tyra-felt, er tirsdag gået i betalingsstandsning. "Med et stort projekt som genopbygningen af Tyra må man forvente udfordringer," siger Total-direktør.

Erfaren nordmand skal lave turnaround i dansk rederi

Christian W. Berg, tidligere topchef i Viking Supply Ships, skal forsøge at vende minus til plus i det danske rederi Wilson Offshore, som netop har skiftet navn fra A1 Offshore. "Jeg er optimistisk," siger han til ShippingWatch.

Prosafe forhandler med långivere

Prosafe har nedskrevet aktiver med 341 mio. dollar svarende til over 2 mia. kr. Selskabet har indledt diskussion med långiverne og misser betaling til Cosco.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere