ShippingWatch

Offshore

Aker BP vil melde afskedigelser ud efter påske

Efter udmeldingen om, at der skal skæres i investeringerne, vil de ansatte i Aker BP få at vide, hvor mange, der må forlade selskabet pga. lavere aktivitet. Det sker efter påske. Leverandørerne bliver også ramt.

Flere olieselskaber skærer investeringer

Det amerikanske olieselskab Chevron følger efter sine europæiske konkurrenter i Shell og Equinor og skærer nu i de forventede investeringer. Det svenske olieselskab Lundin skruer også ned. (Opdateret).

Total har "iværksat omfattende tiltag" mod coronavirus

Olieselskabet Totals danske afdeling har ifølge direktør Patrick Gilly iværksat "omfattende tiltag" mod coronavirus. Selskabet har et "et meget lavt antal bekræftede covid-19 tilfælde, og de få, der er ramt, er på nuværende tidspunkt i karantæne."

Olieprisen steg 24 pct. i volatilt marked

Torsdag steg den amerikanske referenceolie med 24 pct., hvilket er den største stigning på en dag nogensinde. Stigningen kom dog dagen efter et tilsvarende stort fald.

Nordsøen har kurs mod store fald i olieinvesteringerne i år

Investeringerne kan falde med op til 30 pct. i den britiske olie- og gassektor i 2020, forudser brancheforening som en konsekvens af coronavirus og dramatisk fald i olieprisen. Sektoren befinder sig i en "papirstynd position", vurderer direktør.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere