ShippingWatch

Offshore

Equnior gør nye oliefund i Norskehavet

Equinor har fundet både olie og gas i en brønd i Norskehavet, meddeler det delvist statsejede olieselskab mandag. Der er tale om olieækvivalenter på op mod 60 mio. tønder.

Udgifter til havvindmøller kan stige 17 pct. mod 2028

Udgifterne til at vedligeholde og drive den enkelte vindmølle forventes at blive mere end halveret over det næste årti. Men fordi der kommer flere vindmøller, stiger sektorens samlede udgifter til vedligeholdelse og drift, vurderer Wood Mackenzie.

Amerikansk stat vil mangedoble ambitioner for havvind

Staten Connecticut vedtager lov om at hæve målet for havvind, som tillader udbygning af vindmølleparkerne. Det er helt i tråd med strategien hos danske Esvagt, der vil udvide til USA, fortæller topchef til ShippingWatch.

Den perfekte maritime leder er en illusion

Fire potentielle maritime ledere har fået udarbejdet deres personlige og professionelle profil af Hellerup-virksomheden Humanostics og fremlægger resultaterne for ShippingWatch' læsere. Adfærd er helt afgørende for at forstå lederskab.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Søren blev til Syrien, lød Dan-Bunkerings forklaring i sag om jetbrændstof til Syrien, hvor Danske Bank sidste år indberettede selskabet til myndighederne. Læs også om OW Bunker-sagen og J. Lauritzens svære start på 2019.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere