ShippingWatch

De maritime ingeniører får ny formand

Ingeniørerforeningens fagtekniske netværk, IDA Maritim, får ny formand, der fremover skal stå i spidsen for netværkets mere end 800 medlemmer.

Det bliver det nuværende bestyrelsesmedlem i Ingeniørforeningens fagtekniske netværk, IDA Maritim, Alexander Bjørn Kleiman (42), der fremover kan kalde sig bestyrelsesformand i IDA Maritim.

Det skriver Ingeniørforeningen i en pressemeddelelse torsdag.

Alexander Bjørn Kleiman har siddet i bestyrelse for det over 800 mand store netværk siden 2012, indtil han på netværkets seneste generalforsamling blev valgt til formand.

IDA Maritim arbejder for den videnskabelige og tekniske udvikling på de skibs- og havtekniske områder og interessefeltet omfatter bl.a. teknologi og ledelse i tilknytning til konstruktion, produktion og drift af skibe og andre maritime områder.

Derudover står netværket for at arrangere foredrag og konferencer for medlemmerne.

Alexander Bjørn Kleiman arbejder til daglig som Surveyor og Sr. Naval Architect hos Bureau Veritas og er uddannet skibsingeniør ved Webb Institute i USA.

Med sig ind på formandsposten tager han 19 års erfaring fra en alsidig maritim karriere.

Norske offshore-ingeniører ramt af langtidsledighed

Maskinmestre slår akademikere på lønnen

Dansk ingeniørfirma vil planlægge Indonesiens maritime fremtid

 

Forsiden lige nu

Maersk går med som investor i ny digital handelsplatform

Maersk Line har investeret i den digtale platform NYSHEX for containerrederier, hvor en række konkurrenter i forvejen er investorer. "Endnu et eksempel på vores bestræbelse på at være en nøglespiller i industrien digitale transformation," lyder det fra Maersk Line.

Bunker Holding køber hollandsk leverandør

Bunker Holding har gennem sit joint venture Kaeline Group købt den hollandske bunkerleverandør SBI. Selskaberne ønsker ikke at sætte pris på opkøbet, hvor forhandlingerne gik i gang for omkring et halvt år siden.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere