ShippingWatch

Mennesker

Ansøgere til maritime uddannelser slår rekord i 2021

Uddannelsesinstitutionen Simac, der uddanner skibsførere, maskinmestre og skibsofficerer, tiltrækker ansøgere som aldrig før. Optaget slog rekord i 2020, men igen i år er antallet af ansøgere vokset til et rekordniveau.

DFDS-topchef udnytter optioner

Rederikoncernen DFDS's adm. direktør, Torben Carlsen, har købt aktier for 11 mio. kr. samt solgt aktier for 9,3 mio. kr.

Bimcos direktør får fem år mere

CEO for Bimco Angus Frew har fået forlænget sin kontrakt med fem år, så han bliver siddende som øverste chef frem til 2022. Han har én bestemt hovedprioritet for sit arbejde i 2018.

DFDS-chef: Jeg har nogle gange lyttet for meget

Kan man lytte for meget i et samarbejde? Det synes executive vice president Peder Gellert Pedersen fra DFDS nogle gange, at han har gjort. For eksempel i ledelsesgruppen. "Jeg har været for lyttende frem for at tvinge beslutninger igennem," siger han i ShippingWatchs ledelsesserie.

Hanne B. Sørensen bliver ny topchef for V. Group

Danske Hanne B. Sørensen, der har en fortid i spidsen for Maersk Tankers og Damco, træder ind som midlertidig topchef for shipmanagement-selskabet V. Group, efter at den adm. direktør har forladt skuden.

1 - 25 af 111

Seneste nyt

Se flere jobs