ShippingWatch

CMP forfremmer vicedirektør til topchef

Den tidligere vicedirektør i Copenhagen Malmö Port Barbara Scheel Agersnap er blevet forfremmet til CEO i havneselskabet. Hun har fungeret som midlertidig CEO, siden Johan Röstin forlod posten i juni.

Copenhagen Malmö Port (CMP) har forfremmet Barbara Scheel Agersnap til topchef for havneselskabet.

Siden 2015 har hun været vicechef i koncernen, som dækker over terminaler i København og Malmø.

Hun har desuden fungeret som midlertidig CEO siden juni, hvor Johan Röstin forlod selskabet. Det oplyser CMP i en meddelelse.

"Vi er glade for, at Barbara har accepteret rollen som CEO i CMP. Valget af Barbara giver os en person, som har strategisk og operationel ekspertise. Barbara kender industrien, men er også i stand til at tænke nyt. I en verden, som gennemgår mange forandringer, så er det vigtigt, at selskabet kan holde sig på forkant med udviklingen," udtaler bestyrelsesformand Mads Lebech.

Forfremmelsen af Barbara Scheel Agersnap betyder, at nuværende CFO, Jonas Arkestad, fremover vil fungere som både vice-CEO og finansdirektør.

Bulk, bunkerolie og biler trak væksten i København og Malmø

Copenhagen Malmö flytter alligevel terminal til Ydre Nordhavn

Stigende omsætning i Københavns Havn i 2016

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere