ShippingWatch

Frederikshavn Havn tror på højere resultat for hele 2017

Frederikshavn Havn havde i første halvår et resultat på 13,1 mio. kr., og bestyrelsesformand Bo Uggerhøj venter, at 2017 vil ende bedre end sidste år, siger han i en meddelelse.

Med et overskud på 13,1 mio. kr. i første halvår er Bo Uggerhøj, bestyrelsesformand i Frederikshavn Havn, godt tilfreds. Omsætningen har været omkring 10 pct. over budgettet, mens resultatet ligger 21 pct. over budgettet for de første seks måneder, skriver havnen i en meddelelse.

Derfor tror Uggerhøj også, at i år vil ende med et bedre resultat end i 2016, der havde det bedste resultat i ni år.

"Vi har set en positiv udvikling i aktiviteterne over en bred kam og forventer, at 2017 ender i et niveau, der ligger over 2016, hvor Frederikshavn Havn havde et overskud på 17,04 mio. kr.," siger han i meddelelsen.

Ekspertudvalg skal vurdere de danske havne

Sidste år begyndte havnen på en udvidelse, som skal stå færdig i foråret 2018, og i sommer meddelte man, at der er søgt tilladelse til endnu en. Den seneste ansøgning vil betyde, at havnen får ekstra kapacitet i form af 400 meter kaj og en uddybning på 14 meter i havnebassinet.

"Det glæder os, at vi er i stand til at lave solide resultater i havnen, og at vi kan polstre os til 2018 og 2019, som sammenlignet med 2016 og 2017 betegnes som modningsår i forhold til igangsættelse af de nye aktiviteter, som kommer i forbindelse med den færdige havneudvidelse i 2018. Når havnen er færdigbygget, skal vi forvente, at der går noget tid med etablering af de faciliteter, som skal danne grundlaget for de nye aktiviteter, som kommer til Frederikshavn," siger Bo Uggerhøj i onsdagens meddelelse.

Frederikshavn Havn får bedste resultat i ni år

Havnedirektør venter på ophugningsboom

Import-boom af træpiller presser de danske havne

 

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere