ShippingWatch

Medie: APM Terminals rygtes på vej til at sælge indisk havn

Maersk-gruppens havneselskab APM Terminals kan være på vej at sælge til sin ejerandel i den indiske havn Gujarat Pipavav. Det skriver moneycontrol.com og citerer CNBC-TV18 for rygtet.

Foto: APM Terminals

APM Terminals, Maersk-gruppens havneselskab, er muligvis på vej til at sælge sin andel på 43 pct. af den indiske havn Gujarat Pipavav.

Det skriver moneycontrol.com og citerer CNBC-TV18 for rygtet.

Blandt de interesserede købere skulle være Adani Ports and Special Economic Zone, der er Indiens største private havneoperatør. Selskabet har interesser i otte indiske havne.

Gujarat Pipavav har problemer, da flere af de rederier der besejler havnen, er gået konkurs, og desuden har havnen tabt en masse forretning grundet konkurrencen i specielt denne delstat, skriver moneycontrol.com.

APM Terminals sagsøger spansk rigmand i TCB-sag

APM Terminals frifundet i indisk konkurrencesag

Indisk direktør fratræder i APM Terminals

 

 

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Brian Mikkelsen rejser hård kritik af Sydkoreas maritime statsstøtte

Den planlagte og omfattende sydkoreanske statsstøtte til værfter og rederier er et problem, mener erhvervsminister Brian Mikkelsen (K). "Det tipper balancen på markedet. Derfor skubber vi på i OECD for at gennemgå statsstøtten til skibsværfter," siger han til ShippingWatch under sit besøg i Sydkorea.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere