ShippingWatch

Gitte Lillelund Bech forlader Danske Havne

Danske Havne skal senest ved udgangen af april have ny direktør, når Gitte Lillelund Bech forlader brancheorganisationen til fordel for en stilling i kommunikationsbureauet Advice.

Tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech forlader posten som adm. direktør i brancheorganisationen Danske Havne efter to år. Det oplyser Danske Havne i en pressemeddelelse.

"Da jeg sagde ja til jobbet som direktør for Danske Havne for knap 2 år siden, havde jeg på ingen måde forestillet mig, at jeg ”skulle rende af pladsen” efter knap 2 år, men jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til," siger Gitte Lillelund Bech i pressemeddelelsen.

Det uimodståelige tilbud kommer fra kommunikationsbureauet Advice. Her skal Gitte Lillelund Bech fremover slå sine folder som Public Affairs Director.

Danske Havnes bestyrelsesformand, professor Peter Maskell benytter lejligheden til at takke Gitte Lillelund Bech for de knap to års tjeneste. De første to år med en direktør i Danske Havne.

"Gitte har været med til at fuldføre processen med selvstændiggørelse af Danske Havne, en proces der blev igangsat i 2013. Det har vi været glade for, og jeg vil gerne takke Gitte for indsatsen og det gode samarbejde," siger Peter Maskell i pressemeddelelsen.

Danske Havne går nu i gang med at finde en ny direktør så hurtigt som muligt. Opgaven bliver ifølge Peter Maskell at fortsætte udviklingen af brancheforeningen forretningsmæssigt og at sikre fortsat kvalificeret påvirkning af såvel Christiansborg som EU. Hovedfokus vil også fremadrettet være at agere i krydsfeltet mellem forretning, forening og politisk styrede miljøer, fortsætter Peter Maskell.

"Vi har iværksat en hurtig proces med at finde en ny direktør til Danske Havne, således at vi forhåbentligvis kan have den kommende direktør på plads før sommerferien," siger han.

Danske Havne vil have 300 millioner i arbejde

Danske Havne vil have infrastruktur på Finansloven

 

Danske Havne ønsker ens miljøkrav i hele EU

Mere gods gennem større danske havne

 

Forsiden lige nu

Søren Skou: Transformationen af Maersk er kompleks

Maersk-gruppens CEO Søren Skou lægger ikke skjul på, at ændringen af Maersk er en stor mundfuld og en kompleks opgave. Han er heller ikke tilfreds med de økonomiske resultater, men lover investorerne, at de kommer.

Én alliance sidder på hovedparten af global ordrebog

Det er især medlemmerne af en af de store containeralliancer, der har bestilt nye skibe inden for det seneste halve år. Ser man på skibe på over 16.000 teu, står alliancen for 58,6 pct. af ordrerne, skriver Seaintel i en ny analyse.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere