Strejke kostede Maersk Line topplacering i 2. kvartal

En strejke i havnen i Hongkong bærer skylden for, at Maersk Line mistede topplacering i rettidighed i 2. kvartal. "Åbenlyst skuffende for os," siger COO i Maersk Line, Morten Engelstoft.
Foto: Maersk Line
Foto: Maersk Line
AF RITZAU FINANS

Maersk Line, der bryster sig af branchens højeste pålidelighed, måtte se sin topplacering på Drewrys liste over mest pålidelige rederier glide sig af hænde i andet kvartal. En strejke i havnen i Hongkong bærer skylden. Det skriver Maersk Line i en pressemeddelelse.

Maersk Line: P3 skal have én fælles "reliability" 

Maersk Lines pålidelighed faldt til 82 pct. i andet kvartal fra 89,1 pct. i første kvartal. Dermed røg Maersk Line ned på en tredjeplads efter Yang Ming og Hanjin Shipping, der lå på 83,7 og 82,5 pct.

Rettet regnefejl får Maersk tilbage på førstepladsen 

"Resultatet er åbenlyst skuffende for os, men grunden til tredjepladsen er klar. Vi har i andet kvartal oplevet en langvarig strejke i havnen i Hongkong. Rederierne foran os bruger andre terminaler, så de led ikke under effekterne af strejken. Pålidelighed er fortsat vigtig for os, og det er vores målsætning at ligge nummer et i Drewrys opgørelse," siger COO i Maersk Line, Morten Engelstoft, i meddelelsen.

RITZAU FINANS

Hongkong-strejke lakker mod enden

Hongkong-strejke: Skibe hænger fast ved terminalerne  

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også