ShippingWatch

Fald i Los Angeles' containertrafik

Havnen i Los Angeles på den amerikanske vestkyst tabte 16 pct. i containervolumen i november i år i forhold til sidste år på grund af omlægning af ruter og strejken i terminalerne. Det skriver TradeWinds.

Foto: Ric Francis

Omlægning af ruter fra Los Angeles til Long Beach og forsinkelser på last på grund af havnestrejken for nylig er ifølge Los Angeles havn grunden til, at trafikken af håndterede containere faldt med 16 pct. i november i år i forhold til november sidste år. Det skriver TradeWinds.

Importen til havnen faldt med 18,6 pct. fra 354.313 teu i november 2011 til 288.273 teu i november i år, mens eksporten faldt med 25,8 pct. til 145.344 teu.

Faldet i november ødelægger dog ikke en generel positiv tendens for året, der viser, at antallet af håndterede containere er steget med 2,7 pct. i årets første elleve måneder. Det svarer til, at antallet af containere, der kommer gennem havnen i Los Angeles, nu ligger på knap 7,5 mio. teu sammenlignet med 7,3 mio. teu i samme periode 2011, skriver TradeWinds.

Nye rederier øger novembertrafik i Long Bech 

Maersk Line indfører strejke-tillæg i USA

Ny USA-strejke kan være på vej 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs