ShippingWatch

Brasiliansk milliardhavneprojekt har store udfordringer

Både milliardstore offentlige investeringer og reformer af havneindustrien skal gøre Brasiliens infrastruktur mod havet mere attraktiv. Der er dog store pukler ved arbejdet, vurderer Drewry.

Foto: Maersk Line

Den brasilianske regering offentliggjorde i sidste uge en kæmpeinvestering i landets havne svarende til 150 mia. kr. Oprindeligt skulle havnepakken være faldet på plads allerede i sommer, men bureaukrati har trukket processen ud, og det kan få konsekvenser for arbejdet med de store investeringer.

Den todelte havnepakke består af offentlige investeringer i havneinfrastruktur på 150 mia. kr., der konkret skal bruges til to nye havneprojekter, udvidelse og forbedringer af landtilgangen til havnene. Sammen med de kolde kontanter går en reformering af forskellige aspekter af den lovgivningsmæssige struktur i forhold til havnene og en opdatering af rammerne for offentligt-private-partnerskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs