ShippingWatch

Maersk-konkurrenter trækker klage i Virginia

APM Terminals bud på driften af industrihavnen i den amerikanske stat Virginia får tirsdag lidt mere medvind. MSC og CMA CGM har trulkket deres klager ifølge mediet Hamptonroads.com.

Foto: Hanjin

Ud af de cirka tolv breve med høringssvar, Virginias guvernør bob McDonnel har modtaget med indsigelser, har verdens næst- og tredjestørste rederier inden for containershipping, Mediterranean Shipping Co. og CMA CGM,  nu trukket deres respektive klagebreve tilbage.

"Sidste måned skrev vi og udtrykte vores bekymring over den uopfordrede ansøgning fra APM Terminals om driften havnen i Virginia. Ud fra forsikringer og tilsagn fra APM Terminals, mener CMA CGM ikke længere, at bekymringen er nødvendig," skriver Frank J. Baragona, direktør i CMA CGM .
Konkurrenterne har ellers ikke ligget på den lade side, og høringssvarene har udtrykt alt fra "bekymring" til "modvilje" mod risikoen for et monopol, hvis APM Terminals skulle vinde buddet.

Bestyrelsen i Virginias havnemyndighed mødes onsdag i Richmond, hvor behandlingen af buddene skal behandles - herunder APM Terminals og den nuværende operatør Virginia International Terminals Inc.

Panama kan åbne for milliard-investeringer i USAs havne  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs