APM Terminals underskriver mexicansk kontrakt på 900 mio USD

APM Terminals og havnemyndighederne i Lazaro Cardenas Havn i Mexico underskriver 32-årig kontrakt på design, finansiering, konstruktion, operation og vedligeholdelse af en ny specialiseret containerterminal i havnen. Projektet har en værdi i alt på 900 mio. USD.
Foto: Maersk Line
Foto: Maersk Line

APM Terminals har underskrevet en kontrakt med den mexicanske havn Lazaro Cardenas om at opbygge en specialiseret containerterminal. Konstruktionsarbejdet begynder i september i år og har en værdi på 900 mio. USD, oplyser APM Terminals i en pressemeddelelse.

Selskabet vandt udbuddet om havnen i december sidste år og går om en måned i gang med arbejdet med at bygge containerterminalen. Første fase af byggeriet forventes færdiggjort i 2015 og har en værdi af 300 mio. USD.

"Denne aftale viser vores tillid til det mexicanske markeds fremtid. Vores investering og ekspertise vil hjælpe med at omskabe nationens konkurrencedygtighed gennem et effektiv, integreret havne- og lande servicenetværk. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med de mexicanske ledere og bifalder deres timing og vision for dette vitale infrastrukturprojekt," siger J.D. Nielsen, der er adm. diretkør for APM Terminals Cardenas.

APM Terminals-chef: Vi vil vokse i hele Amerika 

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også