ShippingWatch

APM Terminals underskriver mexicansk kontrakt på 900 mio USD

APM Terminals og havnemyndighederne i Lazaro Cardenas Havn i Mexico underskriver 32-årig kontrakt på design, finansiering, konstruktion, operation og vedligeholdelse af en ny specialiseret containerterminal i havnen. Projektet har en værdi i alt på 900 mio. USD.

Foto: Maersk Line

APM Terminals har underskrevet en kontrakt med den mexicanske havn Lazaro Cardenas om at opbygge en specialiseret containerterminal. Konstruktionsarbejdet begynder i september i år og har en værdi på 900 mio. USD, oplyser APM Terminals i en pressemeddelelse.

Selskabet vandt udbuddet om havnen i december sidste år og går om en måned i gang med arbejdet med at bygge containerterminalen. Første fase af byggeriet forventes færdiggjort i 2015 og har en værdi af 300 mio. USD.

"Denne aftale viser vores tillid til det mexicanske markeds fremtid. Vores investering og ekspertise vil hjælpe med at omskabe nationens konkurrencedygtighed gennem et effektiv, integreret havne- og lande servicenetværk. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med de mexicanske ledere og bifalder deres timing og vision for dette vitale infrastrukturprojekt," siger J.D. Nielsen, der er adm. diretkør for APM Terminals Cardenas.

APM Terminals-chef: Vi vil vokse i hele Amerika 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs