ShippingWatch

Trafikmængden stiger i fem delejede Maersk havne

År-til-dato har væksten i fem delejede APM Terminals havne været på 8,5 pct., men trafikvæksten er aftagende, idet væksten i første kvartal var på 11,6 pct.

Foto: Maersk Line

Sent fredag kom der trafiktal for maj fra fem delejede APM Terminals havneterminaler, der i første kvartal af 2012 udgjorde 16,9 pct. af APM Terminals samlede trafik. Det drejer sig konkret om terminaler i de kinesiske havne Guangzhou, Qingdao, Tianjin og Dalian samt i egyptiske Suez, og tallene stammer fra den kinesiske joint-venture partner og konkurrent Cosco Pacific.

De fem terminaler håndterede i maj 2,14 mio. teu, hvilket var 6,6 pct. mere end i samme måned sidste år. APM Terminals trafik i terminalerne, når der vægtes får ejerandel, var på 539.760 teu. År-til-dato har væksten i havnene været 8,5 pct., men trafikvæksten er aftagende, idet væksten i første kvartal var på 11,6 pct.

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs