ShippingWatch

APM Terminals investerer milliarder i Afrika og Mellemøsten

Afrika og Mellemøsten regionen er en af de vigtigste hjørnesten i APM Terminals strategi om især at vokse i udviklingslandene. Selskabet har 13 terminaler i regionen, men der er behov for mere, siger chefen for regionen, Peder Søndergaard, til ShippingWatch.

APM Terminals, et af A.P. Møller - Mærsks fire vigtigste forretningsområder, investerer milliarder af kroner i Mellemøsten og Afrika i udvidelse af eksisterende terminaler og ikke mindst den bagvedliggende infrastruktur med veje, varehuse og depoter, den såkaldte indlandsservice. I Apapa i Lagos, den største terminal og importhavn i Nigeria, har APM Terminal investeret over 200 mio. USD i en opgradering af terminalen og en ny omfattende investering på 130 mio. USD er netop sat i gang.

I Liberia genopbygges et helt kajanlæg for i alt 85 mio. USD, og i Jordan i Mellemøsten sker der lige nu en kraftig udvidelse for over 140 mio. USD.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs